Millarco® - en erfaren virksomhed, i fortsat vækst.

  

Om Millarco:

Millarco er en 100 % danskejet virksomhed, med mere end 25 års erfaring.
Millarco ejes af direktør Lars Bærentsen og salgsdirektør Carsten Ebdrup.

Millarco har siden år 1986 udvalgt en lang række dygtige virksomheder i Asien, der formår at levere og videreudvikle kvaliteten i produkterne, så der til stadighed sikres en stor omsætningshastighed og god indtjening i kæderne. Sortimentet spænder over mange prisgrupper - lige fra promotion-niveauet - til semi-professionelt værktøj i den dyrere ende af skalaen. Sortimentet kan sammensættes til stærke kæde-koncepter, der matcher kædernes behov optimalt - og tilbydes til "gør-det-selv"-distributionen i flotte, salgsfremmende emballager. Og sortimentet udvikles konstant.

Vi råder over en bred vifte af egne mærker og har over 3.000 salgsbare varenumre i vores sortimenter. Vi leverer alt i værktøj, beslag, haveredskaber og grilludstyr til gør-det-selv markedet i Norden. Dette gøres igennem byggemarkeder, varehuse, møbelhuse, værktøjsmagasiner, isenkræmmere og grossister. Vores brede sortiment, gør os i stand til at kunne tilfredsstille store dele af den skandinaviske befolkning.

Vi har en stærk og effektiv logistik samt økonomifunktion.
Håndteringen af tusindvis af containere, mange kæder og mange koncepter - har skabt et team af det, vi kalder "logistikkens jægersoldater".

Millarco benytter stemmestyret varepluk på lageret og effektiviteten er steget med ca. 15%. Samtidig er fejlprocenten faldet mere end 10 gange, således kunderne er sikret de rette produkter i rigtige mængder. En af de helt store fordele er, at lagerekspedienten har begge hænder fri, som også har optimeret Millarco's arbejdsforhold.
Millarco har plads til mange varer. Vores højlager er på 8.000m2.

Millarco vil konstant styrke virksomhedens position som en attraktiv arbejdsplads med engagerede medarbejdere, som tager ansvar for deres og virksomhedens udvikling, og som føler stolthed ved at være en del af Millarco's team.

Vi har skabt en kultur, der forstår at passe godt på vore kunder, og på sig selv. Vort værdisæt bygger på ærlighed, troværdighed, kvalitet og engagement. Udlevelsen af disse sikrer fundamentet for at kunne fortsætte virksomhedens ekspansion og skaber driftige medarbejdere. Det er vores vision at følge med vore kunder ud i Norden og EU, og vi er i gang med internationaliseringen på skandinavisk plan.

Vores hovedkontor og hovedlager, er beliggende lige udenfor Århus, mere præcist i Lystrup.

 

Brands

Vi har 3 hovedgrupper, som du kan vælge produkter fra:
Gør-det-selv
Bolig & indretning
Have & fritid

Millarco udvikler og markedsfører i dag et omfangsrigt program af kvalitetsprodukter under eget brand.

BOXER er vores premium mærke og er skræddersyet til det semi-professionelle marked. Her fås kvalitetsværktøj, som kan bruges dagligt i en travl og hård arbejdsdag.
Alle produkter i BOXER håndværktøj vil være omfattet af 5 års garanti.
Emballagerne er gennemtænkte og produkterne nøje udvalgt.
BOXER® er et rigtig stærkt koncept indenfor håndværktøj og el-værktøj.

Green>it tilbyder en bred vifte af produkter inden for værktøj, redskaber og hjælpemidler til haven. Sortimentet er bredt og udvikler sig hele tiden. Vi tilbyder alt fra brusehoveder, vandslanger, hækkesakse, beskæresakse, havesprøjter, trillebøre m.m. Alt sammen i flere designs og størrelser, for bedst muligt at kunne tilfredsstille vores kunders behov og efterspørgsel.
Kompromisløs kvalitet - til priser hvor alle kan være med.

Home>it tilbyder næsten alt inden for interiør og design til hjemmet. Det meste i anerkendt dansk design. Vores brede udvalg rækker sig blandt andet over, knager, knagerækker, møbelgreb, dørstoppere, opbevaringssystem og bordben m.m. Alt sammen i flere designs og størrelser, for bedst muligt at kunne tilfredsstille vores kunders behov og efterspørgsel.
Dansk design og kvalitet - til priser hvor alle kan være med.

Cook>it indeholder alt hvad der skal til, for at sikrer et perfekt resultat - hver gang man griller. Vores sortiment indeholder mange varer indenfor grilludstyr. Vi kan tilbyde alt lige fra grillbørster, kulgrill, gasgrill, overtræk, grillredskaber og rygebokse m.m. Alt sammen i flere designs og størrelser, for bedst muligt at kunne tilfredsstille vores kunders behov og efterspørgsel.

Millarco er vores håndværktøj, også mere kendt som vores værktøjsmarked, råder over alle aspekter som gør-det-selv manden kunne få brug for til sine private projekter. Produkterne tilgodeser kunden på alle punkter, lige fra funktionalitet til pris. Produkterne er især henvendt imod hobbyhåndværkeren.

Fokus på kvalitet og service:

Vi sætter en dyd i at overholde vores aftaler, hvorfor vores store fokusområder er præcision og nøjagtighed. Dette uanset om det kommer til vareleveringer, forespørgsler eller reklamationer.  Vores varer lever op til de pågældende regler og certificeringer samt en omfattende kvalitetskontrol. Alt dette er med til at sikre, at det kun er de bedste produkter, som ender ude i butikkerne.

 

Salgs- og leveringsbetingelser:

Gyldighed - 
Salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle tilbud, salg og leverancer, 
med mindre andet er aftalt.

 
Priser - 
Alle priser er i danske kroner eksklusiv moms og andre afgifter. Priserne er faste 
i aftale-/tilbudsperioden, dog tages der forbehold for prisændringer som følge 
af told- og kursændringer, samt trykfejl.


Levering - 
Ordrer over kr. 4.500,00 netto ekskl. moms leveres franko i Danmark. 
Forsendelse i øvrigt sker for modtagers regning og risiko.
Eksportordrer leveres AB Lystrup eller efter nærmere skriftlig aftale.


Leveringstid - 
Lagerordrer ekspederes omgående ved modtagelse. 
Der tages forbehold mod udsolgte og eventuelle udgåede artikler.


Reklamationer - 
Eventuelle reklamationer omkring produkter skal ske senest 8 dage fra leveringen. Reklamationer vedrørende bortkomne eller beskadigede varer under transporten 
skal ske til transportselskabet.
  
Returnering -
 Det solgte modtages kun retur efter forudgående aftale og skal altid sendes franko til Millarco. Returnering kan kun ske i ubeskadiget original-emballage. 
Specialvarer tages ikke retur.


Betaling - 
30 dage netto fra fakturadato. 
Eksportordrer leveres mod åbning af L/C eller bankgaranti.

Produktansvar/-garanti - 
Millarco har produktansvarsforsikring. 
Garanti ydes ifølge dansk markedsføringslov.


Ejendomsforhold - 
Millarco forbeholder sig med de begrænsninger, der følger af ufravigelige retsregler, ejendomsretten til det solgte, indtil hele købesummen med tillæg af påløbne omkostninger er betalt til Millarco International A/S eller til den, Millarco har transporteret sin ret.
 
Service & reparation:

Vi yder garanti på vores produkter i henhold til de lovbestemmelser, som gælder i det enkelte land. (Købebevis skal fremlægges/medsendes)
Service og reparation uden beregning ydes indenfor garantiperioden iflg. dansk købelov under følgende forudsætninger.

1. Fejlen er en konstruktions- eller materialefejl (normal slitage og misbrug er undtaget).

2. Reparation har ikke været forsøgt, af andre end Millarco's godkendte serviceværksteder.

3. Der har ikke været anvendt uoriginale dele til maskinen.

Serviceydelser uden beregning omfatter udskiftning af defekte samt arbejdsløn.

Husk at alt service og reparationer skal gå igennem butikken hvor produktet er købt, og kan ikke sendes direkte til Millarco fra kundens side af.

Levering - 
Ordrer over kr. 4.500,00 netto ekskl. moms leveres franko i Danmark. 
Forsendelse i øvrigt sker for modtagers regning og risiko.
Eksportordrer leveres AB Lystrup eller efter nærmere skriftlig aftale.


Leveringstid - 
Lagerordrer ekspederes omgående ved modtagelse. 
Der tages forbehold mod udsolgte og eventuelle udgåede artikler.